(VIDEO) Top 5 obiceiuri greșite în alimentația românilor explicate de autorul unei metode de slăbit

Invitatul ediției  de săptămâna aceasta a emisiunii Jurnal de Viață de la Medika TV este medicul Florin Ioan Bălănică, doctorand al UMF ”Carol Davila”, autorul unei metode de slăbit pe care a experimentat-o personal și cu care a slăbit 100 de kilograme în 8 luni. Provocat de realizatoarea emisiunii să facă un clasament al celor mai frecvente greșeli care îi îngrașă pe români, medicul a vorbit despre câteva obiceiuri nocive. ”Trăim pe fugă, mâncăm pe fugă!” , un obicei care poate fi foarte dăunător unui om care își propune să își păstreze greutatea sau să slăbească. Către ce greșeli împinge graba o persoană aflată în luptă cu kilogramele, explică medicul Florin Ioan Bălănică în materialul VIDEO de mai jos.

O altă greșeală ar fi mișcarea care nu este adaptată personalității și stilului de viață al individului. ”Românilor nu le place să meargă la sală” este concluzia invitatului de la Jurnal de viață care arată cum ar trebui să facem sport și în funcție de ce criterii alegem tipul de mișcare pe care îl facem pentru a câștiga lupta cu kilogramele.

În interviu, medicul care a învins obezitatea vorbește și despre dezechilibrele emoționale din spatele dezechilibrelor fizice, despre cum controlăm dulciurile ca să nu ne îngrașe, despre asocierea dietei cu postul și despre mesele după orele de activitate fizică intensă.

Emisiunea în care este invitat medicul Florin Ioan Bălănică, autorul metodei de slăbit care  îi poartă numele, va fi difuzată luni, de la ora 18,00, sâmbătă, de la orele 17,00 și 21,00 și duminică de la ora 21,00.

Tags: , ,
Ți-ar putea plăcea