Angajați ai unui spital din România, prinși când plecau acasă cu materiale sanitare FURATE! Ce s-a întâmplat cu ei

Trei angajați ai Spitalului Județean de Urgență Vaslui au fost prinși de paznicii unității medicale, la ieșirea din tură, în timp ce încercau să plece acasă cu materiale sanitare.

Controlul inopinat s-a făcut din dispoziția conducerii spitalului, după ce au fost primite mai multe reclamații care vizau furtul de medicamente din unitatea sanitară. Suspiciunile au fost confirmate parțial la verificarea genților angajatelor (asistente și infirmiere). Asupra acestora nu au fost găsite medicamente, ci materiale sanitare. Salariații spitalului au ajuns în fața Comisiei de Disciplină unde s-a luat decizia sancționării lor.

În principal nu medicamente au fost găsite, ci materiale sanitare. Vorbim de perfuzoare, plasturi, ser fiziologic. Persoanele prinse au fost sancționate în cadrul Comisiei de Disciplină. Vorbim de trei angajați ai spitalului, cărora le-am luat 5% din salariu. Au mai fost infirmiere prinse cu resturi alimentare, dar aveau cerere către Direcție, însă nu au așteptat aprobarea”, a declarat Lelia Croitoru, directorul medical al Spitalului Județean de Urgențã Vaslui.

Tags: , ,

Ți-ar putea plăcea

De interes