Antrenorul DAN PETRESCU ARE COVID! Mai mulți fotbaliști de la CFR Cluj au fost testați pozitiv. Probleme grave sunt și la Dinamo!

Antrenorul CFR Cluj, campioana en-titre a României, a fost testat pozitiv pentru infecția cu noul coronavirus, anunță gsp.ro. Dan Petrescu, în vârstă de 52 de ani, urmează să fie internat în spital pentru cel puțin 48 de ore.

Potrivit sursei citate, la CFR Cluj sunt nu mai puțin de 10 cazuri de coronavirus. Printre persoanele testate pozitiv de numără atât jucători ai echipei de fotbal, cât și membri ai staff-ului tehnic.

CFR Cluj nu este singurul club care are probleme. Și mai gravă este situația de la Dinamo, care are nu mai puțin de 21 de cazuri de infecție cu noul coronavirus. Din cele 21 de persoane infectate de la Dinamo București, 18 sunt fotbaliști.

GSP.ro scrie, în ediția de astăzi, că ultimele 7 cazuri au fost confirmate în ultimele 24 de ore.  Toți cei 7 dinamoviști confirmați vor merge pentru 48 de ore la spital, așa cum prevăd noile reglementări legislative. Cu toții sunt jucători ai echipei Dinamo București.

Tags: , , , , ,
Ți-ar putea plăcea