CAZ RAR: Tumoră gigant, operată cu succes la Spitalul Județean Bistrița. Fotografiile care spun totul!

O tânără de 19 ani din Bistrița poate spune că s-a născut pentru a doua oară, după ce medicii au depistat și operat cu succes o tumoră chistică ovariană gigant.

Cazul, o premieră pentru Spitalul Județean de Urgență Bistrița, a fost făcut public chiar de managerul instituției, Gabriel Lazany. Acesta a publicat pe o rețea de socializare două fotografii cu tumora gigant, dar și un mesaj în care acesta transmite că unitatea pe care o conduce trebuie să rămână deschisă și să nu fie unitate exclusiv COVID tocmai pentru că există și alte afecțiuni care trebuie tratate.

Este foarte important ca spitalul județean să rămână funcțional pentru toți pacienții județului Bistrița-Năsăud, COVID sau NON-COVID! De ce? Pentru astfel de cazuri:

O tânără bistrițeancă de 19 ani și-a recâștigat dreptul la viață după ce medicii spitalului județean au depistat și operat cu succes o tumoră chistică ovariană gigant, de 29/22/12 cm. Cazul a fost gestionat de către medicii Radu Elisei, Sever Moldovan și Lucian Colța”, a scris pe Facebook managerul Spitalului Județean Bistrița-Năsăud, Gabriel Lazany.

Tags: , ,

Ți-ar putea plăcea