Clinica din Constanța care a implementat serviciul de CASCO dentar.  Silviu Melu, managerul Corina Dent, explică beneficiile  la Maratonul Medika 

Accesul la servicii medicale stomatologice al românilor este unul dintre cele mai scăzute din Uniunea Europeană. O spun specialiștii în domeniu și, în același timp, și statisticile. În acest context, clinicile stomatologice și-au adaptat activitatea astfel încât tot mai mulți oameni să poată beneficia de consultații și tratamente dentare. La Constanța, de exemplu, Clinica Corina Dent utilizează conceptul de CASCO dentar, datorită căruia pacienții pot beneficia de servicii medicale stomatologice de până la 60 mii de lei.

Clinica Corina Dent din Constanța este manageriată de Silviu Melu, un om de afaceri de la malul Mării Negre care a înțeles faptul că adresabilitatea scăzută la servicii medicale stomatologice în România este o realitate, încercând să facă demersuri pentru a crește numărul pacienților care să beneficieze de consultații și tratamente dentare.

Astfel, la Clinica Corina Dent a fost creat serviciul de CASCO dentar, prin care angajatorii pot să ofere angajaților acces la o gamă variată de investigații, consultații și tratamente stomatologice de până la 60 mii de lei.

Serviciile de CASCO dentar oferite de Clinica Corina Dent, din Constanța, presupun plata unui abonament lunar de 80 de lei, plătit de angajator. Astfel de servicii funcționează de mulți ani în clinicile dentare din Germania, angajatorii putând să le ofere angajaților o serie de servicii medicale stomatologice, pe baza unui contract valabil 10 ani.

Managerul Corina Dent, Silviu Melu, va fi prezent la Maratonul Medika TV dedicat sănătății orale și va oferi mai multe amănunte despre serviciul de CASCO dentar. Clinica Corina Dent  oferă o gamă completă de servicii stomatologice precum implantologie, endodonție, chirurgie oro-maxilo-facială sau radiologie. De asemenea, clinica dispune și de un laborator de tehnică dentară, dotat la cele mai noi standarde.

Tags: , , ,
Ți-ar putea plăcea