E OFICIAL! Orele se mută online în toate școlile unde sunt secții de votare

Comitetul Național pentru Situații de Urgență a adoptat astăzi, 23 septembrie, hotărârea privind suspendarea activităților didactice în unitățile de învățământ preuniversitar în care sunt organizate secții de votare pentru alegerile locale din anul 2020.

“CNSU a decis ca activitatea didactică ce presupune prezența fizică a elevilor și a cadrelor didactice în cadrul unităților de învățământ preuniversitar în care sunt organizate secții de votare pentru desfășurarea alegerilor pentru autoritățile administrației publice locale din anul 2020, stabilite conform Registrului secțiilor de votare administrat de Autoritatea Electorală Permanentă, să se suspende începând cu data de 25.09.2020 până la data de 29.09.2020 inclusiv.

Activitățile didactice pentru aceste unități școlare vor fi desfășurate în sistem on-line, conform metodologiilor specifice aprobate la nivelul Ministerul Educației și Cercetării”,  se arată într-un comunicat de presă.

În cazul unităților de învățământ în care nu vor fi amenajate secții de votare pentru desfășurarea scrutinului din 27 septembrie, cursurile se vor desfășura normal, în funcție de scenariul aprobat pentru fiecare școală.

Tags: , , , ,
Ți-ar putea plăcea
De interes