Încă o viață pierdută în urma incendiului de la „Matei Balș”. Numărul morților a ajuns la 6

Ministerul Sănătății transmite că încă un pacient care se afla la locul incendiului produs vineri dimineață la Institutul de Boli Infecțioase „Matei Balș” din București a murit. Astfel, numărul deceselor rezultate în urma tragediei se ridică la 6.

În cazul celui de-al 6-lea deces rezultat în urma incendiului de la Spitalul „Matei Balș” din Capitală este vorba despre un bătrân în vârstă de 70 de ani. Bătrânul se afla conectat la un aparat care îl ajuta să respire. De asemenea, o altă pacientă, în vârstă de 58 de ani, internată la Spitalul Universitar de Urgență, se află în stare gravă. Femeia suferă de o formă gravă de COVID-19 și are arsuri pe 2% din suprafața corpului.

Ministerul Sănătății a transmis o listă cu numărul total al pacienților transferați de la INBI „Matei Balș” la alte unități medicale din București. Este vorba despre 48 de bolnavi, în cazul a 4 dintre ei medicii apreciind că se află în stare gravă pe secțiile ATI al unităților medicale unde sunt îngrijiți în prezent.

O anchetă deschisă în urma incendiului scoate la iveală că în zona unde focul a izbucnit s-ar fi produs două explozii. Citiți mai multe amănunte despre acest subiect aici.

Tags: , ,
Ți-ar putea plăcea