Maraton Medika TV – Sănătatea dentară în România. CASCO dentar în cabinetul stomatologic, produs dezvoltat în premieră, la Constanța

Pentru a crește accesul pacienților la tratamente stomatologice, reprezentanții clinicii Corina Dent din Constanța au lansat, în premieră în România, un produs inovativ. Este vorba despre CASCO dentar, produs prin care angajații din companii pot beneficia de acces la servicii stomatologice gratuit, pe parcursul a 10 ani. Clinica oferă beneficiarilor care accesează CASCO dentar o gamă variată de tratamente stomatologice, de la tratamentul cariilor și până la montarea implanturilor dentare.

Despre produsul CACSCO dentar a vorbit la Maratonul Medika TV – Sănătatea dentară în România, Silviu Melu, managerul clinicii Corina Dent din Constanța. Această inițiativă este una în premieră în România și, deocamdată, se adresează doar angajaților care pot face demersuri pentru a îmbunătăți sănătatea orală a angajaților lor.

„Acest produs, CASCO dentar, se adresează angajatorilor, deocamdată. Urmează să facem și pentru persoanele fizice. Angajatorii pot achiziționa acest produs pentru angajații lor. Vor plăti 80 de lună pentru fiecare angajat. Perioada contractuală este de 10 ani. În acest interval vor plăti 9600 de lei, eșalonat, iar angajații pot beneficia de tratamente stomatologice în valoare de 50,000 – 60,000 de lei fără a mai plăti nimic” a explicat Silviu Melu, managerul clinicii Corina Dent din Constanța.

Tratamente stomatologice la costuri mici

Produsul CASCO dentar este inspirat după modelul deja utilizat în mai multe clinici stomatologice de top din Germania. În baza contractului încheiat de către angajatori, angajații beneficiază de o gamă variată de tratamente stomatologice, realizate în cadrul clinicii Corina Dent.

„Acest CASCO dentar este un produs făcut de mine 100% și vin în întâmpinarea oamenilor de a-și putea face tratamente stomatologice la costuri mici. Inclusiv în acest CASCO inovativ, nu l-a făcut nimeni în România deocamdată. Eu nu am voie să fac asigurări medicale, dar pot face abonamente medicale” mai spune Silviu Melu, managerul Corina Dent.

Tags: , , ,
Ți-ar putea plăcea