Mărturii de pe patul de spital, făcute de Gică Popescu: “Virusul a dezvoltat foarte repede o pneumonie și nu mi-a fost bine”

Gică Popescu, testat pozitiv pentru noul coronavirus săptămâna trecută, a ajuns la spital, după ce infecția a evoluat, iar internaționalul a făcut pneumonie.

De pe patul de spital, omul de sport a povestit pentru Gazeta Sporturilor cum s-a manifestat COVID-19 în cazul său.

„Avusesem niște dureri de cap și doar într-o zi câteva frisoane. Am zis să merg să fac testul. Mă testasem de multe ori până atunci. De data asta am ieșit pozitiv, dar în acel moment eram OK, nu mai aveam simptome. M-am dus și la Matei Balș pentru investigații suplimentare. Ce a urmat? Virusul a dezvoltat foarte repede o pneumonie și nu mi-a fost bine. Cu tuse … Din păcate, tomografia computerizată pe care am făcut-o la nivelul plămânilor nu a arătat foarte bine, iar doctorii mi-au spus că e nevoie să mai rămân spitalizat“, a spus Gică Popescu.

El a precizat că a primit ca tratament, printre altele, Remdesivir. Din fericire, evoluția bolii a fost relativ bună, astfel că, în ciuda afectării pulmonare,nu a ajuns la terapie intensivă.

Oficialul echipei Viitorul Constanța spune că nu știe cum s-a infectat cu noul coronavirus.

„Am luat eu care eram atât de atent, pe unde umblu, să port mereu mască, să mă dezinfectez la fiecare 5 minute, umblam cu sticla de dezinfectant după mine în buzunar, dar uite că s-a întâmplat. Habar nu am de unde aș fi putut să-l iau”, a mai spus Popescu pentru Gazeta Sporturilor.

Tags: , , ,
Ți-ar putea plăcea
De interes