MEDIKA TV lansează de luni, 9 septembrie, talk-show live: Ioana Răduca se alătură echipei

Medika TV, singurul canal specializat de Sănătate din România, difuzează începând de luni, 9 septembrie, în prime-time, Medika Special. Un talk-show live, de luni până vineri, de la ora 19 la ora 21, pe teme din actualitate. Dezbaterile vor fi moderate de doi prezentatori Doru Gheorghiade și Ioana Răducă.

Special pentru acest proiect, s-a alăturat echipei Medika Tv și Ioana Răduca. Ea va modera Medika Special în zilele de marți și joi. Ioana Răduca are 17 ani de experiență în televiziune. A lucrat în Departamentele de Știri de la Antena 1, Antena 3, Realitatea Tv. Ca om de televiziune a crescut trecând prin toate etapele meseriei: reporter de teren, redactor, editor, șef de secție, coordonator proiecte speciale, prezentator-moderator, redactor-șef. În 2009 Ioana Răduca a primit Marele Premiu-„Reporter Special” al Asociației Profesioniștilor de Televiziune.

“Mare parte din activitatea mea din televiziune a fost legată de Sănătate, fie că vorbim despre perioada în care am fost reporter care s-a ocupat de acest domeniu, fie că vorbim despre perioada în care am coordonat Secția Social, fie că vorbim despre cea în care din poziția moderatorului am încercat să aduc în atenția publică subiecte din această zonă, pe care eu le consider extrem de importante pentru fiecare dintre noi, bolnavi sau sănătoși tun. Așa că propunerea legată de acest proiect a venit ca redescoperirea unei vechi pasiuni pentru care nu aveam cum să spun nu. E o provocare pentru care le mulțumesc celor care mi-au oferit-o!”

Talk-show-ul Medika Special își propune să le arate telespectatorilor seară de seară cele mai importante fațete ale subiectelor fierbinți care încing agenda publică în domeniul Sănătății, cu ajutorul invitaților care au expertiza potrivită pentru a oferi răspunsuri relevante.

Ți-ar putea plăcea