Prefectul Capitalei are COVID-19. Cum crede Traian Berbeceanu că s-a infectat

Prefectul Capitalei, Traian Berbeceanu, a fost confirmat cu infecție cu noul coronavirus. Anunțul a fost făcut chiar de prefect, într-un mesaj postat pe Facebook. Berbeceanu spune că a făcut un test la cerere, că are o formă ușoară a bolii, fără simptome, aflându-se în izolare la domiciliu. Prefectul Capitalei spune că a respectat în permanență măsurile impuse și crede că tocmai acest lucru a făcut să aibă o încărcătură virală redusă și, implicit, o formă ușoară de boală.

“Nu am simptome, iar analizele și CT-ul au dat rezultate foarte bune.  Am respectat regulile de distanțare fizică, am purtat mereu mască de protecție și totuși m-am contaminat.  Însă, sunt absolut sigur, faptul că m-am protejat m-a ajutat ca încărcătura virală să fie mică și să fac o formă ușoară a bolii.

Testarea am efectuat-o la cerere, deoarece la acel moment fuseseră confirmați pozitiv mai mulți colegi din Prefectură. Îmi desfășor activitățile de la domiciliu, sunt în contact permanent cu cei trei subprefecți, sunt conectat la toate activitățile iar Instituția Prefectului Municipiului București funcționează în parametri normali.

Purtați mască, respectați normele aflate în vigoare și vom trece peste aceste clipe dificile!”,  a scris Traian Berbeceanu pe Facebook.

Tags: , , ,

Ți-ar putea plăcea