ROBOȚEII ALBI AU GĂSIT SOLUȚIA SĂ OFERE UN ZÂMBET PACIENȚILOR CU COVID-19. Imagini inedite din spitalul Rm.Sărat

Într-o perioadă în care cadrele medicale îmbrăcate în combinezoane par mai degrabă niște roboței sau cosomonauți, la Spitalul Municipal din Rm.Sărat, asistentele au găsit o metodă inedită pentru a fi mai aproape de pacienți și pentru a-i face să zâmbească.

Pentru a fi cât de cât recunoscute, pentru ca pacienții să-și dea seama cum arată cele care îi îngrijesc, pentru a le arăta trăsăturile, dacă au părul scurt sau lung, unele dintre asistente și-au desenat figura pe combinezoane, cum au putut ele mai bine.

Imaginea publicată în exclusivitate de șansanews.ro a fost surprinsă într-unul dintre saloanele Spitalului Municipal din Rm.Sărat de un cunoscut medic oftalmolog din Buzău, dr.Delia Tache, care la rându-i a fost diagnosticată cu COVID -19, alături de soțul său, iar împreună au stat internați 13 zile.

Imaginea cu combinezonul desenat vine să demonstreze dorința cadrelor medicale din unitatea suport de la Rm.Sărat de a fi aproape de pacienții care trăiesc trauma unui diagnostic de COVID-19, de a-i face să zâmbească și să uite de boală.

Asta deși unele dintre cadrele medicale din acest spital din județul Buzău au trăit în ultimele luni traume de neimaginat, din cauza unora dintre pacienții cu COVID-19, recalcitranți, fiind amenințate cu moartea ori închise în saloane de diverși indivizi, revoltați că testele le tot ieșeau pozitive, deși nu aveau simptome, iar legea îi ținea închiși în spital.

Mai multe detalii, AICI

Tags: , ,

Ți-ar putea plăcea