VIDEO Sfaturi utile pentru prevenirea problemelor dentare

Igiena orală ne ajută să avem dinții sănătoși și puternici. Vizitele periodice la cabinetele medicilor stomatologi previn apariția cariilor și a complicațiilor atunci când vine vorba despre dantură. De asemenea, datorită prevenției cheltuim mai puțini bani pe tratamente și intervenții stomatologice.

Spălatul pe dinți și vizitele periodice la stomatolog sunt principalele sfaturi ale specialiștilor pentru menținerea sănătății orale.

„Așa cum știm, trebuie să ne spălăm pe dinți de cel puțin două ori pe zi iar vizitele la medicul stomatolog pentru control și igienizare trebuie să fie de cel puțin două ori pe an. Sunt pacienți care necesită mai multe vizite, dar asta discutăm în funcție de caz cu pacientul în cabinet. Până atunci radiografii și controale, e tot ce pot recomanda pentru dinți sănătoși” susține dr. Ana Maria Flaugiu, medic stomatolog, Clinicile Dentare „Dr. Leahu”, parte a Rețelei Private de Sănătate Regina Maria.

Clinicile Dentare „Dr. Leahu”, parte a Rețelei de Sănătate Regina Maria, oferă tratamente stomatologice personalizate și fără durere.

Tags: , ,
Ți-ar putea plăcea