ȘOCANT! Dr. Carmen Scîntei, șefa epidemiologilor buzoieni, care a condus campania anti-COVID, e diagnosticată pozitiv coronavirus

Șefa epidemiologilor din Buzău, medicul Carmen Scîntei, mâna forte în gestionarea crizei coronavirusului în acest județ, a fost confirmată cu coronavirus. Diagnosticul vine la o zi distanță de momentul la care cunoscutul medic epidemiolog buzoian a împlinit 65 de ani, având, așadar, vârsta pensionării.

Potrivit șansanews.ro, Carmen Scîntei a fost testată după ce o radiografie realizată zilele trecute a arătat probleme la nivelul plămânilor. Ultimul test realizat a fost pozitiv, după ce în zilele trecute alte trei teste au fost negative.

Medicul epidemiolog Carmen Scîntei este internat în Spitalul Județean Buzău. Chiar și așa, șefa epidemiologilor din Buzău a decis să lucreze în continuare din spital, pentru a fi alături de colegii săi în această perioadă extrem de dificilă.

Carmen Scântei este medicul epidemiolog care a gestionat întreaga criză a coronavirusului din județul Buzău, fiind omul care a coordonat în acest județ toată situația generată de îmbolnăvirea cu SARS-COv-2 a aproape 600 de buzoieni.

Mai multe detalii, puteți citi AICI

Tags: ,

Ți-ar putea plăcea