SUSPECȚI DE COVID DIN VASLUI, LUAȚI CU AMBULANȚELE DE PE LITORAL. Zeci de tineri au plecat la mare după un majorat. Două tinere, testate pozitiv

Autoritățile sanitare din județul Vaslui sunt în alertă maximă, după ce două tinere care au participat la o petrecere de majorat au fost confirmate cu COVID-19. Peste 40 de persoane au luat parte la petrecere, iar imediat după ce aceasta s-a terminat, participanții au plecat la mare, în stațiunea Costinești. Una dintre tinere făcuse testul, pentru că manifestase simptome, dar nu a așteptat rezultatul.

Potrivit presei locale din județul Vaslui, una dintre tinerele confirmate cu COVID-19 este fiica unui angajat al Serviciului Județean de Ambulanță. El a mers cu o salvare pe litoral pentru a-și prelua fiica și pentru a o transporta la spitalul din Bârlad, unitate suport pentru pacienții cu COVID.

Și mai grav este că și alți participanți la petrecere, care apoi au mers la mare, se simt rău și au simptome specifice COVID-19. Ar fi vorba despre cel puțin 10 tineri.

DSP Constanța și DSP Vaslui pregătesc un transport pentru preluarea tinerilor de pe litoral. Detalii despre acest caz puteți găsi AICI.

Tags: , , , , , ,

Ți-ar putea plăcea