(VIDEO) Dr. Laura Ene: cea mai ingenioasă metodă de a-ți face o mască. Util și septic

Protecția personală și a celor dragi, prin igienă, purtatul măștii sau autoizolare reprezintă cea mai eficientă luptă împotriva virusului care a îngenunchiat planeta. În plină pandemie, ne confruntăm cu toții, inclusiv sistemul medical, cu o criză a măștilor de protecție, elementare atunci când este vorba de lupta împotriva COVID-19.  Așa se face că mulți oameni ajung să poarte o mască toată ziua, o abordare greșită, care poate face mai mult rău.

Medicul nutriționist Laura Ene a vorbit la Medika TV, în emisiunea ”Secetele nutriției”, al cărei realizator este, despre importanța de a purta corect o mască de protecție, dar i-a învățat pe telespectatori și cum își pot realiza acasă măști eficiente. Nu avem nevoie decât de șervețele umede și de un foarfece pentru a avea o mască de protecție. Dr. Laura Ene a făcut în direct o mască, oferind sfaturi utile și cu privire la modul în care trebuie folosită.

https://youtu.be/lNEeu15gssg

Medicul Laura Ene a vorbit  și despre necesitatea de a dezinfecta mănușile cât se poate de des. “Nu mă ajută cu nimic să pun mănușa pe bara de tramvai, pe bara din metrou, pe clanța de la hipermarket și apoi să îmi duc, chiar dacă am mâna protejată, mănușa la nas”, a spus realizatoarea emisiunii “Secretele nutriției”, medicul Laura Ene.

Tags: , , ,

Ți-ar putea plăcea