Câți profesori s-au imunizat în prima zi a campaniei prioritare de vaccinare, dedicată cadrelor didactice

Campania de vaccinare dedicată personalului din învățământ a început ieri în București și în 22 de județe ale țării. Azi și în zilele următoare, aceasta se va extinde și la nivelul celorlalte județe.

În prima zi au fost vaccinate, potrivit CNCAV, 3.800 de cadre didactice. 1.748 dintre cadrele didactice, care au vârste până în 55 de ani, au primit serul AstraZeneca, iar 2.052 au fost imunizate cu vaccinul Pfizer.

Educația rămâne temelia pe care ne putem construi viitorul, calea către progres și vârful de lance al tinerei generații. Dascălii din Romania au început să se vaccineze în București și alte 22 de județe din țară. 3.800 de cadre didactice au fost vaccinate cu AstraZeneca (1.748) și Pfizer (2.052), reprezentând 20.8 % din totalul persoanelor vaccinate astăzi cu prima doză (18.262). Acțiunea de imunizare destinată personalului didactic va continua în perioada următoare, la nivel național, până în data de 10 martie”,  a transmis Comitetul Național pentru Coordonarea Activităților de Vaccinare împotriva COVID-19.

Tags: , , , ,

Ți-ar putea plăcea