Conf. dr. Carmen Orban, noul director general al Grupului Monza România. Declarații exclusive

După nouă ani în care a condus Institutul Clinic Fundeni, conf. dr. Carmen Orban se mută la privat. Începând cu data de 19 august, dr. Orban va fi noul director general al Grupului Monza România.

Carmen Orban a declarat că mandatul său de manager al Institului Clinic Fundeni expiră pe 16 august şi că îşi va continua activitatea de manager în sistemul medical privat.

”Mi-am dorit o nouă provocare, am vrut să pot să profesez atât ca manager cât și ca medic. Voi rămâne în continuare medic la Institutul Clinic Fundeni.

Am ales Monza pentru că este înconjurat de elite medicale, are concepte medicale similare cu ale mele, are dorință de expansiune și nu se bazează pe contractul cu Casa Națională de Asigurări de Sănătate”, a declarat dr. Carmen Orban, în exclusivitate, pentru Medika TV.

Grupul Monza este  şaptelea jucător din piaţa privată de sănătate și deţine Spitalul Monza, Spitalul Monza Metropolitan Hopital şi centrul medical din Bucureşti, Spitalul Monza-Ares din Cluj, Centrele Monza Ares din Constanţa şi reţeaua de clinici-butic Ritmico, în cinci oraşe din ţară.

“Ne bucurăm că un profesionist de talia Conf. Dr. Carmen Orban a ales să facă parte din echipa noastră. Viziunile sunt comune și politica Grupului Monza a fost întotdeauna aceea de a pune pacientul în centrul sistemului. Vrem să vorbim mai mult și mai des despre performanțele sistemului medical din România si despre profesionalismul corpului medical. Și asta pentru că medicii români sunt foarte buni și concurează cu succes cu cei din marile clinici ale lumii. Este clar că împreună putem duce medicina românească la un alt nivel,” a adăugat Luca Militello, CEO Grupul Monza România, pentru Medika TV.  

Tags: , , ,
Ți-ar putea plăcea