Coronavirusul închide Parlamentul

Așa cum Medika TV preciza AICI încă de vineri că Parlamentul se va închide după ce un senator liberal a fost diagnosticat cu COVID 19, acesta plimbându-se nestingherit printre colegii săi parlamentari, iată, sâmbătă se anunță întocmai acest lucru. Pentru început, senatorii și deputații vor sta acasă pentru o săptămână, timp în care vor lucra de pe tablete. Este posibil însă ca termenul să se prelungească la două săptămâni, cât este perioada de incubație a virusului.

Vineri, senatorul PNL Vergil Chițac a fost confirmat cu coronavirus, fiind primul parlamentar depistat. Potrivit informațiilor apărute ulterior, el s-a întâlnit pe 8 martie cu sute de femei musulmane. Liberalul ar fi fost a doua zi, luni, la Parlament dar și la o întâlnire a liberalilor.

De altfel, încă de joia trecută, el a postat pe pagina sa de Facebook un mesaj în care recunoaște că s-a simțit răcit după ce s-a întors de la o reuniune internațională a NATO, însă a tratat totul ca fiind o simplă viroză.

Vineri, după confirmarea că este infectat cu COVID 19, senatorul Chițac a fost dus la Spitalul de Boli Infecțioase Constanța fără mască și fără a fi transportat cu izoleta.

Tags: , ,

Ți-ar putea plăcea

De interes