Jennifer Aniston a dezvăluit rețeta ei preferată de salată – conține întotdeauna brânzeturi

Jennifer Aniston a dezvăluit, în sfârșit, rețeta ei de salată preferată, foarte consistentă. Combinația preferată include “întotdeauna” brânză.

După ce anul trecut a negat că o rețetă virală de salată a fost cea pe care o mânca în timpul filmărilor la “Friends”, Aniston a dezvăluit ce conține rețeta ei de bază.

Jennifer a împărtășit rețeta în online, povestind și despre antrenamentele pe care le face. Ea susține că sunt de impact redus, ușor, folosind benzi de rezistență și mingi. Actrița a spus că obișnuia să se forțeze cu antrenamente lungi și epuizante, crezând că trebuie să transpire mult pentru un antrenament bun, dar acum apreciază beneficiile antrenamentelor mai scurte, cu mișcări mai reduse, dar funcționale și conștiente. Așa că acum face antrenamente de 10-20 de minute care solicită mai puțin corpul – și continuă să mănânce salate.

Rețeta de salată a lui Jennifer Aniston:
salată verde
ciuperci
varză
roșii
avocado
măsline
parmezan
pecorino sau feta
migdale
semințe de floarea-soarelui
un ou
oțet

“Îmi place să consum ciuperci. Îmi plac mugurii de varză. Îmi plac roșiile. Avocado, măsline, obligatoriu brânză – nu voi renunța niciodată la brânza mea. Migdale feliate, semințe de floarea-soarelui. Oul completează salata cu adevărat consistentă”, a declarat Aniston.

Dar actrița nu mănâncă aceeași salată în fiecare zi. Recent a fost văzută consumând o salată formată din pui, roșii, castraveți, fasole, parmezan și puțină vinegretă.

 

 

 

 

 

Tags: , , ,
Ți-ar putea plăcea