Mesajul emoționat al unui medic din Ucraina către Dorel Săndesc, președintele Asociației ATI din România: „nu vom uita niciodată ajutorul dumneavoastră!”

Medicii din Timișoara, coordonați de prof. dr. Dorel Săndesc, președintele Asociației ATI din România, au desfășurat o amplă campanie umanitară pentru a fi alături de cetățenii ucraineni, răniți în urma războiului pe care Rusia l-a provocat în această țară. Prin intermediul Asociației pentru ATI „Aurel Mogoșeanu” – Timișoara, medicul Dorel Săndesc a oferit sprijin medicilor din cadrul spitalului din Odesa. Ca răspuns al ajutorului oferit, unul dintre medicii unității medicale a transmis un mesaj de mulțumire.

Medicul ucrainean Oleg Tarabin, șeful secției ATI a spitalului din Odesa, a transmis un mesaj de mulțumire către medicul Dorel Săndesc, președintele Asociației ATI din România, pentru sprijinul pe care l-a acordat persoanelor afectate de războiul din Ucranina.

Dragă prietene,
Am primit cu bucurie acest cadou neprețuit care a venit din partea ta și a prietenilor tăi. Și vă mulțumim din adâncul sufletului pentru asta!Nu vom uita niciodată bunătatea și dorința de a ne ajuta, în aceste vremuri dificile. Tuturor celor care s-au alăturat acestui demers le mulțuim. Sunt convins că toate ajutoarele pe care le-ați trimis vor fi utile și pentru soldații răniți. Nu vom uita niciodată acest ajutor.
Toate cele bune
” a fost mesajul pe care medicul Oleg Tarabin, șeful secției ATI a spitalului din Odesa, l-a transmis echipei de voluntari coordonată de medicul Dorel Săndesc.

La rândul său, într-un mesaj postat pe rețelele de socializare, dr. Dorel Săndesc face apel la toți cei care vor să-i ajute pe medicii, spitalele și pacienții din Ucraina: „dacă doriți să ajutați spitalele, medicii, pacienții din Ucranina, veniți alături de noi, Asociația pentru ATI „Aurel Mogoșeanu” Timișoara – pentru că suntem în contact cu colegii noștri și știm direct de la ei de ce au cel mai mult nevoie acolo, pe front!

Tags: , , , ,

Ți-ar putea plăcea