(UPDATE) O infirmieră din Arad și un brancardier din Mureș, uciși de coronavirus. România numără 482 de morți

UPDATE: Încă un angajat dintr-un spital a fost răpus de coronavirus. Este vorba despre un brancardier, în vârstă de 62 de ani, care lucra la Spitalul Judeţean de Urgenţă Mureş.  Bărbatul a fost internat pe 14 aprilie , la Spitalul Judeţean de Urgenţă Mureş, secţia chirurgie, pentru dureri epigastrice, transferat pe 15 aprilie pe secţia boli infecţioase, apoi pe secţia ATI pe 19 aprilie. A murit pe 20 aprilie, din cauza coronavirusului. Avea hipertensiune arterială, obezitate și diabet zaharat de tip 2.  

ȘTIRE INIȚIALĂ: Breasla cadrelor medicale înregistrează încă un deces. Este vorba despre o infirmieră de 56 de ani care lucra pe Secţia de Diabet a Spitalului Judeţean Arad.  Femeia a fost internată initial în secția de Boli Infecțioase, ulterior fiind transferată la Terapie Intensivă.  Ea era contact apropiat cu cazuri confirmate cu coronavirus.

Acesta este cel de-al patrulea deces din rândul cadrelor medicale care s-au infectat cu coronavirus.

Un ambulanţier de la Suceava a fost prima victimă provocată de coronavirus, în rândul cadrelor medicale. În 11 aprilie, o asistentă medicală de la Spitalul Militar Braşov, internată la Spitalul Colentina din Capitală în urma infectării cu coronavirus, a murit, iar în 14 aprilie, o altă asistentă, în vârstă de 42 de ani, din Ţăndărei, a decedat din cauza Covid-19.

România a ajuns la 482 de decese din cauza coronavirusului.

Tags: , ,

Ți-ar putea plăcea