Remediul natural care l-a făcut să se simtă bine pe unul dintre primii bolnavi COVID 19

Connor Reed, unul dintre primii oameni infectați cu coronavirus și vindecat, între timp, povestește ce a simțit atunci când a contractat virusul, dar și ce l-a făcut să se simtă mai bine în perioada în care credea că va muri.  

Englezul de 25 de ani lucra la o școală din China când a fost infectat, la finele anului trecut.

Totul ar fi început la sfârșitul lunii noiembrie. Atunci au fost primele semne de boală considerate o simplă viroză.

Mi-am spus că e o simplă răceală”, a povestit el pentru  Sky News . „Dar tocmai asta este problema cu noul coronavirus,  evoluează în etape”, poveste englezul.

Reed a continuat să meargă la serviciu până când, la începutul lunii decembrie, a început să manifeste semne mai grave de boală. Credea că o gripă puternică l-a lovit. „Îmi era foarte rău. Tuşeam îngrozitor şi, mai apoi, mi-am  pierdut vocea.”, relatează acum primul cetățean britanic confirmat cu coronavirus.

Tânărul a dezvăuit și ce l-a făcut să se simtă mai bine în zilele în care boala îl chinuia: ” Unul dintre prietenii mei irlandezi mi-a recomandat să beau whisky amestecat cu miere caldă şi, sincer să fiu, asta chiar m-a ajutat. Desigur, nu afirm că reţeta ar fi un remediu  împotriva coronavirusului, dar m-am simţit mai bine.”  

 Reed a încetat atunci să mai meargă la serviciu. La scurt timp, aşteptând să se vindece de „gripă” , tânărul s-a trezit într-o dimineaţă incapabil să mai respire. „M-am speriat foarte tare, credeam că voi muri.”

A mers atunci la spital unde a fost diagnosticat cu pneumonie.

  Câteva săptămâni mai târziu, medicii şi-au dat seama că tânărul nu avusese nici viroză, nici gripă și nici pneuminie. Fusese infectat de  fapt de COVID-19, infecţie care atunci începea să ia amploare în provincia chineză Hubei.

Tags: , , , , ,
Ți-ar putea plăcea