VIDEO: Cum arată plămânii unui bolnav care s-a vaccinat în comparație cu cei ai unui pacient nevaccinat. Diferența e uriașă!

Vaccinarea face diferența atunci când vine vorba de modul în care SARS-CoV2 atacă organismul. Numeroase studii au dovedit beneficiile vaccinării. Oamenii care s-au vaccinat au șanse mai mici de infectare, șanse reduse de a transmite virusul și șanse foarte mari să facă o formă foarte ușoară a bolii.

Directorul medical al Spitalului de Boli Infecțioase din Timișoara, dr. Diana Manolescu, arată că peste 97% dintre pacienții vaccinați nu au avut plămânii afectați.

Medicul prezintă într-o filmare modul în care virusul afectează plămânii, iar diferențele dintre plămânii unui bolnav vaccinat și cei ai unui pacient care nu a făcut vaccinul anti-covid se văd cu ochiul liber.

Am observat o diferență însemnată, din punct de vedere imagistic, intre plămânii unui pacient vaccinat împotriva SARS CoV 2 si cei ai unui pacient nevaccinat. La peste 95 la suta dintre persoanele vaccinate, care fac totuși o infecție COVID-19, nu exista o afectare pulmonara, in timp ce in cazul bolnavilor nevaccinați începe de la 30-40 la suta si poate creste, intr-un interval extrem de scurt, uneori chiar si de câteva ore, pana la 70-80, si chiar 85 la suta. Nu de puține ori, din păcate, aceste leziuni pulmonare devin incompatibile cu viața. Singura soluție este vaccinarea”, spune dr. Diana Manolescu, director medical Spitalul de Boli Infecțioase si Pneumoftiziologie Dr. Victor Babeș Timișoara.

Iată imaginile și explicațiile medicului:

Tags: , ,

Ți-ar putea plăcea