(UPDATE) 37 de morți de COVID-19 în România

UPDATE: Sâmbătă noapte, autoritățile au anunțat alte trei decese, România având un total de 37 de morți. Printre victime, un bărbat de 39 de ani, fără afecțiuni.

Deces 35

Bărbat, 39 ani, județul Ialomița. S-au recoltat probe pentru COVID 19 în data de 26 martie, zi în care a și murit. Testul pozitiv a venit 2 zile mai târziu. Bărbatul a murit în izolatorul CPU Spital Țăndărei. Fără boli asociate cunoscute.

Deces 36

Bărbat, 60 ani, jud Ialomița. Decedat în 25 martie, la domiciliu. Avea obezitate.

Deces 37

Bărbat, 77 ani, județul Ialomița. Decedat la domiciliu.

Pentru decesele 36 si 37 s-au recoltat probe necroptice de către medicina legală în 26 martie, al căror rezultat a fost pozitiv în data de 28 martie.

Niciunul dintre decedați nu a avut istoric de călătorie și nici contact cunoscut cu caz confirmat, anunță autoritățile.

ȘTIRE INIȚIALĂ: Încă patru decese în rândul bolnavilor de coronavirus. România numără până în acest moment 34 de morți din cauza noului virus.

Una dintre victimele coronavirusului este un bărbat de 65 ani, din judeţul Arad, internat inițial în Spitalul Judeţean Arad, și transferat pe 25 martie la Spitalul de Boli Infecţioase V. Babeş Timişoara. Bărbatul a decedat în data de 28 martie. El avea hipertensiune şi obezitate.

O altă persoană al cărei deces a fost anunţat sâmbătă seară este un bărbat de  67 de ani, din judeţul Constanţa, internat în Spitalul de Boli Infecţioase Constanţa din 25 martie, decedat trei zile mai târziu. El avea comorbiditati hipertensiune şi diabet zaharat. 

O altă victimă este un bărbat, de 43 de ani, din  judeţul Suceava, pacient cu arsuri, transferat de la SJU SUCEAVA şi operat în Spitalul de Chirurgie Plastică şi Reparatorie Bucureşti. El a decedat sâmbătă.

 Cea de a 34-a persoană decedată este o femeie de  61 de ani, din judeţul Hunedoara, internată în ATI la Spitalul Judeţean Deva. Ea avea boli cardiovasculare.  

În toate cazurile sunt anchete epidemiologice realizate sau în desfăşurare, anunță autoritățile.

Tags: , ,

Ți-ar putea plăcea