Trucuri vestimentare pentru busturi generoase

A devenit deja o modă ca femeile să-și dorească să aibă sâni mai mari. Multe dintre ele apelează la chirurgii plasticieni. Designerii sunt însă de părere că efectul unui bust generos poate fi obținut și cu ajutorul vestimentației.

Pentru a-și evidenția cât mai mult sânii, doamnele și domnișoarele trebuie să fie atente la tipul de sutien pe care îl poartă. Există o categorie diversă de astfel de articole vestimentare, ce pot ajuta în crearea efectului de sâni mari.

Cu ajutorul hainelor putem avea sânii mai mari, există numeroase artificii fără a apela la bisturiu. Există sutienele cu push-up, balconeturile, avem sutienele din silicon care se lipesc. Sunt multe variante, dar importantă este și forma sânului. Pentru că un sân mic într-un balconet va arăta foarte ciudat, pentru că nu-l umple. Un sân mai măricel, poate să arate bine într-un balconet”, a precizat designerul vestimentar Stepfan Pelger, în direct la Medika TV.

Mai mult decât atât, și ținutele trebuie să fie alese astfel încât să creeze efectul dorit.

În general trebuie să alegem ceva cu volum în partea de sus. Să cadă peste sân cu o volumetrie, să nu alegem ceva care să vină fix. La multe doamne se vede forma sutienelor în bluze mulate și nu e bine, din punct de vedere estetic”, a mai spus designerul Stephan Pelger.

Tags: , , ,

Ți-ar putea plăcea

De interes