A 12-a simulare pentru admiterea la Facultatea de Medicină a UMF „Carol Davila” București. Cei interesați sunt așteptați la înscrieri

Reprezentanții studenților Facultății de Medicină din cadrul UMF București vor organiza, în perioada următoare, o simulare a examenului de admitere la facultate. Aceasta este o procedură prin care candidații își pot testa nivelul de cunoștințe, astfel încât la examen să poată obține cele mai bune rezultate.

A devenit deja o tradiție ca înaintea examenului de admitere la UMF reprezentanții organizației care susține studenții acestei universități să organizeze o sesiune de simulare.

Noi anul acesta, la cea de-a 12-a ediție a simulării, am ajuns la un număr de aproximativ 3000 de participanți. Deci, interes pentru profesia de medic există”, a declarat Cristian Persu, președintele Societății Studenților în Medicină din București, în direct la Medika TV.

Simularea a fost creată cu scopul de a-i ajuta pe candidați să înțeleagă mai bine și să se acomodeze cu atmosfera din timpul examenului de admitere.

Așa cum s-a organizat admiterea de anul trecut, am fost singurii din București care am organizat fizic examenul de admitere. Am organizat la Romexpo examenul și a fost o reușită. Am fi fost obligați să luăm după media de la Bac și nu veneau cei cu vocație pentru medicină, veneau cei cu medii mari la bacalaureat. Studenții noștri organizează în fiecare an această simulare. Anul trecut au făcut-o on-line, anul acesta au zis că vor să o facă fizic, pentru ca ei să se obișnuiască cu condițiile de examen. Peste 2 săptămâni va fi organizată această simulare la care vor veni foarte mulți candidați, vom face și o estimare a posibilelor cifre ale examenului din luna iulie. Se vor acomoda cu spațiile, se vor da niște grile. Le asigurăm suportul logistic, pentru ca lucrările să fie corectate pe loc”, a precizat prof. univ. dr. Viorel Jinga, rectorul UMF „Carol Davila” București la Medika TV.

Tags: , , , , ,

Ți-ar putea plăcea