A ieșit din haos bolnav de COVID-19. Medicul militar ATI care a postat un mesaj viral despre situația de la Suceava, infectat cu noul coronavirus

Medicul militar ATI Mihai Mărginean, autorul unui mesaj tulburător postat pe Facebook miercurea trecută, un mesaj în care descrie haosul de la ATI, SPitalul Județean Suceava, unde erau peste 30 de pacienți în stare critică, iar el singurul medic de gardă, s-a infectat cu noul coronavirus. În postarea de pe Facebook, devenită virală în câteva ore, medicul militar relata, cu detalii, lipsa de organizare până la haos, în secția ATI, imposibilitatea de a face față, de unul singur, situației de la Terapie Intensivă, dar și faptul că a pierdut primul pacient care a devenit critic în timpul gărzii sale.

Mesajul mai arăta că, deși la Suceava a ajuns, în 2 aprilie, o echipă de medici militari și asistente, lipsește un lider și lipsește organizarea.

”Rugați-vă! Daca nu Lui Dumnezeu, atunci unui dumnezeu. Recunoșteți că am fost înfrânți căci ăsta e primul pas spre victorie.” își încheia medicul Mihai Mărginean postarea (textul AICI).

În prezent, el se află internat într-o unitate din Cluj unde ar urma tratament specific infecției COVID-19.

Tags: , ,

Ți-ar putea plăcea