Administrația Biden le cere americanilor să-și administreze doze booster ale vaccinului anti-COVID-19 

Casa Albă
Casa Albă

Reprezentanții Casei Albe le recomandă tuturor americanilor să-și administreze o doză booster a vaccinului anti-COVID-19, pentru a preveni răspândirea noii variante a virusului, în această toamnă. 

Oficialii de la Washington susțin că în timp ce Centrul de Control și Prevenire a Bolilor (CDC) raportează o creștere a cazurilor și spitalele se pregătesc de un nou val de infectări, preocuparea pentru vaccinare în SUA rămâne scăzută. „Îi încurajăm pe toți americanii să-și administreze doze booster ale vaccinului anti-COVID-19, precum și să se vaccineze împotriva virusului respirator sincițial și gripei” este mesajul transmis de oficialii Casei Albe. 

Marile companii farmaceutice, precum Moderna, susțin că lucrează deja la variante adaptate pentru vaccinul anti-COVID-19, care să fie eficiente împotriva variantei „Eris” a noului coronavirus. În așteptarea aprobărilor oficiale pentru punerea pe piață a serurilor adaptate, companiile farmaceutice susțin că produsele vor putea fi distribuite în câteva săptămâni, pentru a fi administrate la începutul toamnei. 

Tags: ,
Ți-ar putea plăcea