ALBUMUL SUFERINȚEI – Imaginea realității din spitalele din România

Federația Solidaritatea Sanitară din România publică pe pagina de Facebook imagini incredibile, dar cât se poate de reale, care arată condițiile în care lucrează în perioada pandemiei medicii, asistenții și infirmierele din spitale.

Sunt câteva zeci de poze adunate din mai multe spitale din țară, adunate într-un album intitulat sugestiv “Albumul suferinței”. Cadrele medicale par mai degrabă niște cosmonauți, iar în spatele măștilor, combinezoanelor, vizierelor și bonetelor sunt oameni care suferă din cauza temperaturilor pe care le au de îndurat, a transpirației care curge șiroaie, a lipsei de ventilație, dar care fac tot ce pot pentru a-și ajuta semenii.

Fotografiile sunt însoțite și de un mesaj prin care cadrele medicale sunt îndemnate să trimită fotografii care să-i convingă pe cei care nu cred în existența virusului că totul e real și cât se poate de grav.

“Ajutați-ne să-i facem să înțeleagă ce se întâmplă și în ce condiții lucrați! Publicați-vă AICI fotografiile în echipamentul de lucru! #AlbumulSuferinței  Așa vom reuși să le prezentăm adevărata imagine a impactului pandemiei COVID-19”, se arată în postarea Federației Solidaritatea Sanitară din România.

Iată, mai jos, câteva dintre imaginile surprinse în spitalele din România.

Tags: , , , , ,

Ți-ar putea plăcea