ALERTĂ LA MINISTERUL SĂNĂTĂȚII! Măsuri speciale după confirmarea celui de-al treilea caz de COVID-19

Ministerul Sănătății anunță că în urma anchetei epidemiologice demarată în instituție încă o persoană a fost depistată cu COVID -19 în urma testelor RT PCR efectuate. Astfel, numărul cazurilor pozitive din minister ajunge la trei.

La fel ca celelalte două persoane, și cea de-a treia este simptomatică. Funcționarul se afla deja în izolare în momentul confirmării bolii.

În aceste condiții, în afara dezinfecției, s-au luat măsuri speciale, care vor fi aplicate începând de miercuri, 12 august.

Începând de mâine, în cadrul Ministerului Sănătății vor fi luate o serie de măsuri suplimentare. Astfel, se va interzice total accesul vizitatorilor. De asemenea, instituția va funcționa în condiții speciale, în care jumătate de personal va fi prezent fizic în instituție, iar cealaltă jumătate va efectua programul de lucru în  regim de telemuncă. Toate spațiile MS vor fi supuse procesului de dezinfecție/nebulizare. Procesul de testare al angajaților continuă, conform normelor”,  se arată într-un comunicat al Ministerului Sănătății.

Tags: , , , ,
Ți-ar putea plăcea