Ambulatoriu integrat pentru pacienții Institutului Național de Geriatrie „Ana Aslan”

 

Cu o istorie și o reputați în lumea medicală din România, Institutul Național de Geriatrie „Ana Aslan” oferă îngrijiri medicale vârstnicilor și în regim ambulatoriu. 

La sediul din Otopeni, unitatea medicală a înființat un ambulatoriu integrat. Este cel mai nou proiect de dezvoltare al instituției. „Avem un proiect nou în sediul din Otopeni am creat un ambulatoriu integrat, unde prestăm majoritatea serviciilor pe care le prestăm pentru internare continuă şi în timp de regim de ambulatoriu. Este o aripă dedicată strict pentru ambulatoriul integrat unde am încercat că cooptăm şi mai multe specializări. Avem acolo medic de diabet, dermato, recuperare, ORL şi Oftalmo şi un medic cardiolog, ceea ce face consultul multidisciplinar mai facil. Astfel a fost redusă şi lista de aşteptare” a declarat, pentru Medika TV, Sergiu Pantea, managerul instituției. 

Pentru a beneficia de servicii medicale în cadrul Institutului de Geriatrie „Ana Aslan”, pacienții au nevoie de un bilet de trimitere de la medicul de familie sau de la medicul specialist. 

Tags: , , ,

Ți-ar putea plăcea