Avertismentul celebrului medic infecționist Anthony Fauci: ”Nu vom scăpa niciodată de virusul care provoacă boala COVID-19”

Chiar dacă în majoritatea țărilor de pe glob au început să renunțe la restricțiile sanitare impuse de pandemia de COVID-19, celebrul medic infecționist american, Anthony Fauci, susține faptul că omenirea va trebui să învețe să trăiască cu temutul SARS-CoV-2. Într-o sesiune de întrebări adresate de jurnaliștii de la USA Today, medicul a spus că niciodată nu vom scăpa de aces virus.

În cadrul unei sesiuni de întrebări și răspunsuri (Q&A) adresate lui Anthony Fauci de către USA TODAY Network – Tennessee, consilierul pentru pandemiei al administrației Biden a confirmat faptul că: „Nu există nicio șansă să eliminăm SARS-CoV-2, sindromul respirator care provoacă COVID-19.”

În cadrul aceluiași interviu, medicul Anthony Fauci a precizat faptul că, deși în unele zone de pe glob există o creștere a numărului de cazuri, virusul nu ar mai putea provoca forme severe de boală. „Ceea ce vedem acum cu creșterea numărului de cazuri este că nu pare să existe o creștere concomitentă a severității bolii și a spitalizărilor” a mai precizat Anthony Fauci.

De la debutul pandemiei de COVID-19 și până în prezent, la nivel mondial, peste 500 de milioane de oameni au fost infectați cu SARS-CoV-2, iar peste 6 milioane dintre cei bolnavi au murit, potrivi worldometers.info.

Tags: , ,
Ți-ar putea plăcea