Azi e termenul limită pentru DSP-uri să transmită lista centrelor de vaccinare anti-COVID la Ministerul Sănătății

În România ar putea funcționa aproape 900 de centre de vaccinare în campania de imunizare împotriva noului coronavirus. 302 centre au fost identificate în unități sanitare și alte 597 de centre în alte spații, în afara unităților sanitare, acestea urmând să fie folosite pentru a doua și a treia etapă de vaccinare.

Ministrul Sănătății, Nelu Tătaru, le-a transmis șefilor din direcțiile județene de sănătate publică, într-o videoconferință, că astăzi au termen limită pentru a transmite la Ministerul Sănătății listele cu spațiile identificate.

“Începem un lung șir de întâlniri virtuale pentru pregătirea campaniei de vaccinare împotriva COVID-19 care va fi coordonată de către Comitetul Național. Așteptăm finalizarea propunerilor pentru organizarea centrelor de vaccinare, atât cele din unitățile de vaccinare, cât și cele din alte spații identificate. Trebuie să colaborați la nivel local cu reprezentanții prefecturilor și cei ai comitetele județene de urgență care vă vor acorda tot sprijinul”, le-a transmis Nelu Tătaru șefilor din DSP-uri.

Tags: , , , ,
Ți-ar putea plăcea