(UPDATE) Crește bilanțul negru: 40 de morți COVID-19. Tânără de 27 de ani, printre victime

UPDATE: Încă două decese raportate duminică, bilanțul ajungând la 40 de morți. Un bărbat, de 71 ani, din judeţul Suceava, contact cu o persoană care a revenit din Austria a decedat duminică, la Secţia ATI a Spitalului Clinic de Boli Infecţioase Cluj-Napoca.  În data de 25 martie i s-au recoltat probe biologice pentru COVID 19, care au fost testate la Spitalul Clinic de Boli Infecţioase Cluj-Napoca. Rezultatul testării din data de 26 martie a fost pozitiv.  Bărbatul avea o tumoră neuroendocrină, hipertensiune arterială şi anevrism de aortă. 

Un alt deces, al 40-lea, este al unei tinere de 27  de ani cu domiciliul în judeţul Botoşani. În data de 22 martie i s-au recoltat probe biologice pentru COVID 19 care au fost testate la Spitalul  Clinic de Boli Infecţioase Iaşi. Rezultatul testării din data de 23 martie  a fost  pozitiv.  Tânăra, care avea diabet zaharat tip I decompensat, a murit duminică, la Spitalul de Boli Infecţioase Iaşi.

ȘTIRE INIȚIALĂ: România numără duminică dimineață 38 de decese din cauza coronavirusului. Ultima victimă a noului virus este un bărbat în vârstă de 66 de ani din judeţul Timiş.

Bărbatul de 66 de ani a intrat în contact cu un membru al familiei revenit din Germania.În data de 24 martie i s-au recoltat probe biologice pentru COVID-19 care au fost testate la Spitalul “Victor Babes” – Timişoara. Rezultatul testării, din data de 25 martie, a fost  pozitiv. Bărbatul a murit sâmbătă, la Secţia de Terapie Intensivă a  Spitalului  “Victor Babeş”  din Timişoara.

Timișoreanul avea diabet de tip ll şi era hipertensiv.

Tags: , , , ,

Ți-ar putea plăcea