Bilete GRATIS la UNTOLD și NEVERSEA pentru cei care donează sânge sau plasmă hiperimună

Caravana mobilă BLOOD NETWORK ajunge săptămâna aceasta în București, la Centrul de Transfuzii din strada Doctor Constantin Caracaș. Timp de șase ore, în intervalul 08.00-14.00, bucureștenii și nu numai sunt așteptați sâmbătă, 12 septembrie, și duminică, 134 septembrie, să doneze sânge sau plasmă.

Gestul salvator pentru viețile semenilor lor le poate aduce donatorilor bilete gratuite pentru edițiile de anul viitor ale festivalurilor UNTOLD și NEVERSEA.

Caravana mobilă BLOOD NETWORK este cea mai longevivă campanie de donare de sânge din țară, pusă la cale de organizatorii festivalurilor UNTOLD și NEVERSEA. Deși pandemia a amânat ambele festivaluri în acest an, campania a continuat, în condițiile în care spitalele au nevoie disperată de sânge.

Donatorii de sânge sau plasmă primesc în acest an un bilet gratuit de o zi la festivalul UNTOLD sau la festivalul NEVERSEA, edițiile 2021.

Campania Blood Network a ajuns anul acest la a șasea ediție, iar București este orașul unde se încheie. Caravana s-a aflat, din august până acum, în alte  orașe, respectiv Cluj-Napoca, Timișoara, Craiova, Oradea, Târgu Mureș, Brașov, Ploiești, Sibiu și Iași.

Tags: , , , , ,
Ți-ar putea plăcea