UPDATE: Omuleții albi au ridicat o femeie venită din Dubai

UPDATE: Situație incredibilă la Buzău. După ce au anunțat preluarea și izolarea unui suspect de coronavirus, reprezentanții Prefecturii Buzău au revenit spunând că informațiile furnizate de femeia de 71 de ani revenită din Dubai care a declarat că a călătorit într-un autocar în care se aflau persoane revenite din Italia nu se confirmă. Așadar, femeia a fost consultată medical și externată. Autoritățile nu au explicat până acum cum a fost posibilă o asemenea eroare.

ȘTIRE INIȚIALĂ:

O nouă suspiciune de coronavirus în județul Buzău. O femeie de 71 de ani care a călătorit în Dubai, dar care a revenit acasă într-un microbuz alături de cetățeni care veneau din Italia, a sunat la 112, anunțând că îi este rău. În județul Buzău, până acum, o femeie a fost diagnosticată cu COVID 19 iar în cazul alteia, suspectă a fi infectată, analizele sunt așteptate de la Institutul Matei Balș.

Cea mai recentă suspiciune înregistrată la Buzău este o femeie în vârsta de 71 de ani, revenită din Dubai în urmă cu o săptămână. 

Ea a călătorit de la București la Buzău cu un autocar în care se aflau persoane revenite din Italia. A fost preluată joi  cu ambulanța și transportată la Secția Boli Contagioase a Spitalului Județean Buzău.  

Buzoianca are febră, dureri de cap și îi curge nasul.

Autoritățile județene anunță că femeii i-au fost recoltate probe pentru coronavirus care vor fi trimise la Institutul Matei Balș din Capitală. 

Tags: , ,

Ți-ar putea plăcea