Cea mai frumoasă campanie dedicată mamelor

Inițiatoarea proiectului de mare succes Gașca Zurli, Mirela Retegan, anunță lansarea unei campanii dedicate unei categorii speciale de mame din România. Este vorba despre o inițiativă pentru mamele eroine care luptă singure pentru a învinge bolile grave cu care copiii lor au fost diagnosticați, mame care sunt singure, deznădăjduite sau bolnave.

”Întâlnesc, în drumurile mele prin țară, mii de mame. Unele sunt iubite, fericite, de mână cu bărbați care le adoră și au împreună copii sănătoși, de care sunt mândre până la cer. Altele sunt singure, chinuite și poartă în brațe copii care nu înțeleg de ce stau mereu prin spitale, de ce mami este tristă sau bolnavă, de ce tati a plecat și nu se mai întoarce… Din păcate, sunt foarte multe mame triste, singure, bătute, deznădăjuite, bolnave. Mame cu adevărat disperate.” a scris Mirela Retegan despre categoria țintă a campaniei abia lansate.

Ea îi invită pe români să pregătească un cadou ”care să conțină orice lucru nou pe care îl consideri util unei femei (un parfum, o bluză, o pereche de pantaloni, o cremă de față, un card cadou, o zi la un centru SPA, o trusă de farduri) și care ar face-o să se simtă iubită și apreciată!” Cadoul trebuie să fie însoțit de o felicitare sau o scrisoare pentru mama căreia îi este destinat.

Mai multe detalii despre campanie, AICI.

Tags: ,

Ți-ar putea plăcea