Coadă la porțile Institutului Cantacuzino. Românii s-au înghesuit să cumpere noul produs OROSTIM-HV

În prima zi în care a fost pus în vânzare OROSTIM-HV, un supliment alimentar care stimulează imunitatea, producătorul, adică Institutul Cantacuzino, a fost luat cu asalt de oamenii care au vrut să cumpere acest produs.

Digi 24 a difuzat imagini în care se văd o mulțime de oameni adunați la poarta Institutului, la punctul de vânzare, singurul loc din care poate fi cumpărat deocamdată acest produs.

OROSTIM-HV este primul produs lansat de Institut de când acesta a trecut în subordinea Ministerului Apărării Naționale.

OROSTIM-HV este un supliment alimentar care conține o combinație dintr-un lizat atomizat format din 15 tulpini bacteriene și o pulbere de extract de orz verde. Are proprietăți antioxidante și de stimulare a imunității, determinând creșterea rezistenței organismului la infecții.
Produsul se administrează în perioadele cu risc de apariție a infecțiilor respiratorii persoanelor care lucrează în colectivități cu susceptibilitate crescută de îmbolnăvire, copiilor cu infecții respiratorii repetate și persoanelor de vârsta a treia în stări cu imunitate scăzută.
În următoarea perioadă se va continua dezvoltarea produsului, urmând ca anul viitor Institutul “Cantacuzino” să realizeze transferul tehnologic într-o altă arie de fabricație pentru producția în serie a produsului
”,  se arată într-un comunicat de presă al Ministerului Apărării Naționale.

Potrivit MApN, OROSTIM-HV se va poate achiziționa de astăzi, deocamdată, doar de la punctul de vânzare al Institutului. Acesta ar putea ajunge în țară doar după extinderea producției, cel mai probabil din primăvara anului viitor.

Tags: , , , ,

Ți-ar putea plăcea