Copil de 5 ani suspect de coronavirus. Vezi în ce județ

O fetiță de 5 ani cu febră și dureri în gât a fost transportată sâmbătă noaptea cu izoleta la Spitalul de Boli Infecțioase Galați, alături de mama ei. Familia respectivă se întorsese vineri din Cremona, Italia.

Prefectul de Galați, Gabriel Ioan Avramescu, a anunțat duminică dimineață, că o fetiță de 5 ani care a început să se simtă rău după ce a venit din Italia, a fost transportată sâmbătă noaptea cu izoleta la Spitalul de Boli Infecțioase. Părinții copilei au sunat la 112 după ce micuța a început să aibă febră și să acuze dureri în gât.
Salvarea echipată corespunzător a fost trimisă la locuința gălățenilor unde echipajul medical a stat mai întâi de vorbă cu copilul, pentru ca acesta să nu sufere vreo traumă atunci când este introdus în izoletă.
În cele din urmă, transportul s-a realizat în condiții normale iar fetița a fost internată alături de mama ei, fiind suspectă de coronavirus.

La Galați, duminică dimineață, sunt izolați la domiciliu 342 de persoane, 4 se află în centrul de carantină iar în Spitalul de Boli Infecțioase sunt 4 suspecți de coronavirus, între acestea aflându-se și fetița care este însoțită de mama ei, aceasta neavând însă simptome de boală.

Tags: , ,

Ți-ar putea plăcea

De interes