CORONAVIRUSUL PUNE BEȚE ÎN ROATE JUSTIȚIEI! Cinci judecători, confirmați cu COVID-19! Vezi aici ce instanță din România și-a suspendat activitatea

Situație delicată la Curtea de Apel Alba, după ce cinci judecători și o grefieră au fost diagnosticați cu COVID-19.

Activitatea instanței a fost suspendată pentru trei zile în vederea efectuării unei dezinfecții generale. Focarul a fost depistat după ce 123 de angajați ai instanței au fost testați, potrivit Monitorul de Cluj. În cazul altor doi angajați ai Curții de Apel, rezultatele testelor au fost incerte.

Din cauza problemelor de la Curtea de Apel, și o casă de avocatură și-a suspendat activitatea. Toți angajații au fost trimiși în izolare, după ce soțul uneia dintre angajate a fost, la rândul lui, testat pozitiv.

Soțul unei colege a fost confirmat pozitiv cu coronavirus ieri după-masă. Dânsul lucrează la Curtea de Apel Alba. Noi de când am aflat că există un caz acolo, în urmă cu câteva zile, am rugat-o pe colegă să rămână acasă, am luat această măsură preventivă de atunci, iar de aseară, când am aflat că și soțul ei e confirmat, am decis să stăm fiecare acasă. Am anunțat DSP și urmează să fim testați, să vedem dacă există colegi pozitivi. Nu există până acum niciun semnal între colegi că ar exista ceva, dar am considerat că e mai bine așa decât să ne asumăm riscul de a transmite și altcuiva virusul. Lucrăm toți în aceeași clădire. Soțul este asimptomatic, iar colega noastră și-a făcut un test aseară, dar încă nu știm dacă ea e pozitivă sau nu. Toți angajații sunt acasă, până ne facem testele”, a declarat pentru sursa citată Mihai Lăpușan de la casa de avocatură din Alba.

Tags: , , , , ,

Ți-ar putea plăcea