Cunoscuta jurnalistă DANA CHERA se alătură echipei Medika TV

Din septembrie, echipa de realizatori Medika TV se mărește. Jurnalistul de televiziune Dana Chera se alătură postului, pentru a continua proiectul Medika Special, emisiunea de prime time a televiziunii. Medika Special dezbate, de luni până joi, în intervalul 19.00 – 21.00, cele mai importante subiecte de actualitate.

Dana Chera are 16 ani de experiență în televiziune, fiind câștigătoarea a trei premii APTR pentru cel mai bun talk show de televiziune.

Dragii mei, acum ceva vreme v-am promis c-o să vă țin la curent în legătură cu proiectul din media pe care am să-l urmez! A venit timpul! Din septembrie, ne vedem la Medika tv. Medika este un post dedicat cu precădere informațiilor din domeniile medical și educație , deci ale celor care țin de sănătatea noastră, ca indivizi și ca nație. Pentru mine este o provocare. Mare de tot. Cred că e timpul să se audă și să se vadă la tv ,ca invitați în emisiuni, oamenii care au o meserie, elitele, specialiștii. În fond, țara asta a rămas în picioare datorită lor. Numai datorită lor. Sper ca experiența celor 16 ani de presă să mă ajute să intru din nou în casele dvs. Să ne facem un obicei din a ne întâlni. Să schimbăm impresii. Să aflăm împreună vești care să ne umple sufletul de speranță. N-am să folosesc cuvinte mari, n-am să promit lucruri care nu țin de mine. Pot să vă spun cu toată sinceritatea că întrebările mele, ca ziarist, vor fi întrebările dvs.

Revin cu detalii și vă mulțumesc că suntem împreună! Pentru mine, așa cum știți deja, contați!

Colegilor de la Medika le mulțumesc pentru încredere și pentru puterea argumentelor cu care m-au determinat să iau decizia”,  a transmis jurnalista Dana Chera.

Emisiunile sale vor începe la jumătatea lunii septembrie, atunci când Medika TV va lansa noua grilă de toamnă.

Sezonul de toamnă va începe la jumătatea lunii septembrie, când Medika TV va lansa mai multe proiecte noi, adresate publicului interesat de sănătate și educație. Toate au ca scop promovarea unui jurnalism de calitate și echidistant în raport cu actorii scenei publice”, se arată într-un comunicat al postului de televiziune Medika TV.

Tags: , , , , ,

Ți-ar putea plăcea