Doar 5 directori aleși din 33 de participanți la examenul pentru șefia caselor județene de asigurări de sănătate. Reacția ministrului Sănătății

Rezultate slabe la finalul probei scrise a concurusului pentru desemnarea unor președinți-directori generali ai caselor de asigurări de sănătate. Doar 5 din cei 33 de candidați prezenți la proba scrisă, desfășurată joi, au obținut note de promovare. Candidații aveau nevoie de note peste 7 pentru a promova. Inițial, au fost admise 54 de dosare de candidatură, dar 21 de candidați nu s-au prezentat joi.

Ministrul Sănătății, Ioana Mihăilă, consideră rezultatele ca fiind urmarea unui ”concurs corect”: ”Cred că a fost un examen corect, domnul preşedinte (al CNAS-n.r.) s-a asigurat de corectitudinea examenului. Voi avea cu dumnealui o întâlnire şi probabil că vom programa noi sesiuni de examinare, etape de examinare care să se desfăşoare în condiţii clare de corectitudine şi de transparenţă”, a declarat ministrul Ioana Mihăilă, la Oşorhei, judeţul Bihor. Ministrul Sănătății participă, la Bihor, la campania de vaccinare în cabinetul medicului de familie din satul Oșorei.

Tags: , ,
Ți-ar putea plăcea