Dr. Carmen Orban a dezvăluit, pentru Medika TV, adevăratul motiv pentru care a plecat de la conducerea I.C. Fundeni. ”Este prima oară când vorbesc despre asta”

Conf. dr. Carmen Orban, fostul manager al Institutului Clinic Fundeni a vorbit, în exclusivitate, la emisiunea Jurnal de Viață, difuzată la Medika TV, despre motivul care a determinat-o să renunțe la funcție.

Dr. Orban susține că ales să părăseacă sistemul de stat pentru cel privat, în urma unui pariu. Fostul manager de la Fundeni a spus că dorința sa era să fie construit un nou spital la Fundeni și dacă acest lucru nu se va întâmpla, se va despărți zona de management a acelei instituții.

”Este promisiunea pe care am făcut-o și nu am văzut nimic concret care să-mi demonstreze că se va contrui un nou spital pe platforma Fundeni. Era clar că managementul meu avea de suferit pentru că nu mai aveam unde să dezvolt, nu aveam unde să duc proiectele în care cred. Cred că pacientul român are nevoie de un spital nou, multidisciplinar cu circuite moderne, are nevoie de confort.  Atunci când intră într-un spital, are nevoie să știe că acolo își găsesște rezolvarea,  dacă există această rezolvare pentru că, din nefericire, există și cazuri depășite. Privații au profitat de promisiunea pe care am făcut-o și au venit și mi-au arătat fundația unui spital nou.  Este pentru prima oară când vorbesc de acest lucru,” a declarat conf. dr. Carmen Orban, pentru Medika TV.

După nouă ani în care a condus Institutul Clinic Fundeni, conf. dr. Carmen Orban s-a mutat la privat. Începând cu data de 19 august, conf. dr. Orban este noul director general al Grupului Monza România.

Puteți urmări emisiunea Jurnal de Viață, la Medika TV, în fiecare luni de la ora 18.00 și în reluare marti de la 10.00, sâmbătă de la orele 17.00 și 21.00 și duminica de la 17.00.

Accesați VIDEO AICI

Tags: ,
Ți-ar putea plăcea