Dr. Emilia Milicin, invitată la Maratonul Medika TV dedicat sănătății orale, îi învață pe părinți cum să aibă grijă de zâmbetul copiilor

Problemele dentare pot să apară indiferent de vârstă. Tocmai de aceea părinții trebuie să știe ce trebuie să facă atunci când cel mic acuză dureri dentare. La Maratonul Medika TV dedicat sănătății orale, medicul Emilia Milicin va vorbi despre cum trebuie menținută dentiția copiilor astfel încât cei mici să zâmbească în fiecare zi.

Dr. Emilia Milicin are o experiență de peste 25 de ani în stomatologie, fiind medic primar specializat în ortodonție și ortopedie dentofacială. Pe lângă activitatea clinică, medicul Emilia Milicin susține prezentări în cadrul celor mai importante congrese organizate în România sau la nivel internațional, dedicate sănătății orale. Totodată, dr. Emilia Milicin este profesor asociat al Athenea Dental Institute Trainer și speaker pe Sistemul Digital „Suresmile”, din anul 2016.

O mare parte din activitate sa clinică este dedicată copiilor cu probleme dentare. De aceea, în cadrul Maratonului Medika TV a cărui temă este sănătatea orală, dr. Emilia Milicin va oferi sfaturi practice părinților despre cum trebuie realizată și întreținută igiena orală a celor mici. Astfel în cadrul dezbaterii la care va participa, dr. Emilia Milicin va discuta despre următoarele subiecte:

  • Cum trebuie întreținută igiena orală a copiilor
  • Vârsta potrivită pentru primul control stomatologic
  • Îndreptarea dinților copiilor
  • Cariile, o problemă și a dinților de lapte

Maratonul Medika TV dedicat sănătății orale se desfășoară pe 25 iunie, de la ora 12,00, în direct pe Medika TV și live pe pagina de Facebook a televiziuni Medika TV.

Tags: , ,
Ți-ar putea plăcea