Dr. Mihaela Măgureanu, fondatoare a  Clinicii EXCEDENT, vine la Maratonul Medika TV dedicat sănătății orale: „Protetica dentară e vitală pentru pacienți!”

Pe 25 iunie, începând cu ora 12,00, Medika TV, singura televiziune medicală din România, organizează un nou Maraton Medika TV, dedicat de această dată sănătății orale. Unul dintre invitații care va fi prezent în studio este dr. Mihaela Măgureanu, medic primar stomatologie generală, și fondatoare a Clinicii EXCEDENT. În intervenția sa, dr. Mihaela Măgureanu va vorbi despre importanța proteticii dentare în menținerea sănătății orale.

Cu o experiență profesională de peste 25 de ani, dr. Mihaela Măgureanu, medic primar stomatologie generală, este fondatoare a Clinicii EXCEDENT, una dintre clinicile dentare ai cărei specialiști sunt preocupați de sănătatea orală a fiecărui pacient, transformând actul medical într-o prioritate.

Creșterea accesului la servicii stomatologice, prioritate pentru medici

Dr. Mihaela Măgureanu este unul dintre medicii stomatologi care militează pentru creșterea accesului la servicii medicale stomatologice și îmbunătățirea stării de sănătate orală.

Conform ultimelor statistici, România se află pe ultimele locuri la nivelul spațiului comunitar în ceea ce privește preocuparea cetățenilor pentru sănătatea orală. Cele mai multe probleme sunt create de cariile netratate. O astfel de afecțiune dentară poate distruge dantura, astfel încât pacienții își pot pierde dinții. De aceea, dr. Mihaela Măgureanu participă la Maratonul Medika TV dedicat sănătății orale, pentru a explica publicului larg necesitatea de a beneficia de consulturi stomatologice periodice și, cel mai important, accesarea de servicii stomatologice care implică protetica dentară. Protetica dentară este o ramură a stomatologiei cu ajutorul căreia dinții distruși pot fi reparați cu ajutorul implanturilor. Principalele teme de discuție pe care dr. Mihalea Măgureanu le va aborda în cadrul Maratonului Medika TV sunt următoarele:

  • Importanța proteticii dentare în menținerea sănătății orale
  • Tipuri de lucrări protetice și tipuri de tratamente protetice
  • Cum alegem corect tratamentul protetic în funcție de nevoile pacientului
  • Utilizarea tehnologiei digitale în protetica dentară
Tags: , , , ,
Ți-ar putea plăcea