Covid19. 4 membri din aceeași familie au decedat, infectați la propria reuniune


Într-o familie din New Jersey, patru oameni au murit din cauza coronavirusului în timp ce alți trei membri ai aceleiași familii, de asemenea, infectați sunt în spital.

Totul s-a întâmplat după ce Grace Fusco, de 73 de ani, și șase dintre copiii săi, adulți, au participat la o adunare de familie. Alte 20 de rude sunt în carantină și așteaptă să vadă dacă și ele sunt infectate.

Cele patru victime răpuse de coronavirus au murit pe rând. Carmine Fusco a murit miercuri, urmată câteva ore mai târziu de mama sa, Grace Fusco. O zi mai târziu, joi, Vincent Fusco, fiul femeii de 73 de ani, a murit în spital. Ultima dintre victimele Covid 19, Rita Fusco-Jackson de 55 de ani, de asemenea fiică a femeii de 73 de ani, a murit vineri. Ea nu a avut probleme de sănătate  înainte de a fi infectată cu coronavirus, anunță autoritățile de sănătate publică din SUA.

O familie întreagă a fost decimată de virus.

Potrivit membrului familiei, Paradiso Fodera, 19 membri ai familiei care au participat la aceeași reuniune s-au autoizolat și au așteptat aproape o săptămână să afle rezultatele testelor.

“Aceasta este o criză de sănătate publică”, a spus Paradiso Fodera pentru CNN.

Ea a continuat: “De ce ar trebui să acorde prioritate sportivilor și celebrităților fără simptome față de o familie care a fost decimată de acest virus? Aceasta este o tragedie insuportabilă pentru familie”.

În Statele Unite numărul deceselor din cauza coronavirusului continuă să crească alarmant. Virusul a pătruns în toate cele 50 de state.

Din ce în ce mai multe state și orașe din SUA au impus restricții și au luat măsuri pentru ca virusul să nu ajungă să facă un număr de victime atâît de mare încât să ajungă să pună presiune pe spitale.

Sursa: www.bbc.com

Tags: , , , , ,

Ți-ar putea plăcea

De interes