Exclusiv! Ce se întâmplă acum cu senatorul Vergil Chițac

Senatorul PNL Vergil Chițac a fost externat, în cursul zilei de luni, din Spitalul Județean Constanța, după ce două teste consecutive au arătat că nu mai este purtător al SARS-CoV-2. El a ajuns acasă și se află într-o stare stabilă. Având în vedere că parlamentarii lucrează de acasă, în această perioadă, senatorul de Constanța va rămâne la domiciliu pentru refacere.

Surse medicale au declarat pentru medikatv.ro că fiul și soția senatorului PNL au fost, de asemenea externați. Toți trei au fost incluși în statistica privind pacienții vindecați raportată luni.

Vergil Chițac a fost diagnosticat cu COVID-19 după ce a participat la o reuniune NATO, în perioada  17-19 februarie. Ulterior, Secretariatul general al Alianței Nord-Atlantice a confirmat că un membru al delegației franceze a fost testat pozitiv cu noul coronavirus. Revenit la București, senatorul PNL a participat, pe 9 martie, la o reuniune liberală cu circa 100 de colegi din PNL, inclusiv cu liderul formațiunii Ludovic Orban. În urma acestei ședințe, alți trei liberali au fost confirmați pozitiv cu coronavirus, iar șeful Guvernului a stat în autoizolare la Vila Lac 1.

Tags: , , ,
Ți-ar putea plăcea