Explozii la Crevedia – Medicamente donate de Crucea Roșie Română pompierilor răniți 

În urma exploziilor petrecute la Crevedia, la finalul lunii august, 32 de pompieri au fost răniți în încercarea acestora de a lupta cu flăcările. În semn de recunoștință pentru faptul că și-au riscat viețile, Crucea Roșie Română vine în sprijinul acestora. 

În parteneriat cu un binecunoscut lanț de farmacii din Capitală, Crucea Roșie Română îi sprijină pe cei 32 de pompieri răniți astfel încât militarii ISU să beneficieze de o recuperare rapidă și eficientă. 

„Astfel, am pus la dispoziția celor 32 de pompieri răniți, medicamentele și unguentele necesare vindecării. Sprijinul pentru salvatorii de la Inspectoratul pentru Situații de Urgență București-Ilfov și Inspectoratul pentru Situații de Urgență Dâmbovița a însumat 42 000 lei, un gest prin care vrem să le arătăm recunoștința pe care o simțim față de eroii noștri”, potrivit unui comunicat de presă al Crucii Roșii Române. 

Peste 50 de persoane au fost rănite în urma exploziilor de la Crevedia, iar alte 6 și-au pierdut viața din cauza rănilor suferite. Ultimul deces a fost confirmat de autorități pe data de 2 octombrie. 

Tags: , ,
Ți-ar putea plăcea