Filmările la o superproducție de la Hollywood, OPRITE DE CORONAVIRUS! Actorul celebru care a fost diagnosticat cu COVID-19

Actorul Robert Pattinson a fost testat pozitiv pentru COVID-19, relatează The Guardian, iar asta a determinat oprirea filmărilor la superproducția „The Batman” la doar câteva zile după ce acestea fuseseră reluate.

Un purtător de cuvânt al Warner Bros a declarat: „Un membru al producției Batman a avut rezultate pozitive pentru COVID-19 și se izolează în conformitate cu protocoalele stabilite. Filmările sunt întrerupte temporar.”

Reprezentanții studioului de film au refuzat să numească persoana afectată, dar Vanity Fair și Hollywood Reporter au anunțat, pe surse, că persoana confirmată cu COVID este chiar vedeta filmului, Robert Pattinson. Actorul, în vârstă de 34 de ani, se va autoizola timp de două săptămâni înainte de reluarea filmărilor.

Filmările au loc în Hertfordshire, Marea Britanie, și fuseseră reluate săptămâna aceasta, după ce fuseseră suspendate din cauza pandemiei.

Batman a fost una dintre primele mari producții cinematografice care s-au reluat în Marea Britanie. Lansarea filmului este programată pentru toamna anului 2021, iar din distribuție mai fac parte Zoë Kravitz, Paul Dano și Colin Farrell. Inițial, premiera filmului fusese anunțată pentru iunie 2021, dar pandemia a amânat termenul pentru toamna anului viitor.

Pattinson, cunoscut mai ales pentru rolul pe care l-a avut în seria „Amurg”, a preluat rolul de supererou după ce Ben Affleck a renunțat anul trecut la acesta.

Tags: , , , , , ,

Ți-ar putea plăcea